top of page

MOT CHECK PÅ FINN AUTO SERVICE

Image by Nate Johnston

Besiktning är en viktig del av livscykeln för varje fordon i Finland, och säkerställer vägtrafikens säkerhet och miljövänlighet. Finn Auto Service, som finns på Linnanherrankuja 7, 00950 Helsingfors, erbjuder en omfattande besiktningstjänst, vars mål är att säkerställa att våra kunders bilar uppfyller alla erforderliga säkerhets- och miljökrav.


Varför är väginspektionen viktig?

Syftet med inspektionen är att identifiera och rätta till eventuella fel och brister som kan äventyra trafiksäkerheten eller öka belastningen på miljön. Denna process hjälper inte bara till att hålla dig och andra trafikanter säkra, utan förlänger också livslängden på ditt fordon och bevarar dess värde.


Vad omfattar besiktningen?

Den trafiksäkerhetsbesiktning som Finns Auto Service erbjuder omfattar flera viktiga kontroller, som inkluderar:

Fordonsstruktur och chassibesiktning
Utvärdering av motorns och transmissionens tillstånd
Bromssystemets funktionstestning
Besiktning av ljus, styranordningar och andra säkerhetsanordningar
Emissionsmätningar som säkerställer att fordonet uppfyller gällande miljökrav


Varför välja Finn Auto Service?

Genom att välja Finn Auto Service för en besiktning får du expertservice baserad på år av erfarenhet och teknisk expertis. Med vår kostnadsfria besiktning kan du få sinnesro att veta att din bil är redo för besiktning och att eventuella problem har identifierats och åtgärdats innan själva besiktningen. Detta sparar tid, pengar och ansträngning i det långa loppet.

Dessutom förstår vi på Finn Auto Service att varje bil och dess ägare är unik. Det är därför vi erbjuder en personlig service som tar hänsyn till dina och din bils behov. Vi använder endast de bästa verktygen och reservdelarna för att säkerställa att kvaliteten på vår tjänst alltid är på topp.

bottom of page