top of page

FINN AUTO SERVICE

Bild av Samuele Errico Piccarini

FINN AUTO SERVICE har betjänat regionen Helsingfors, Vanda och Esbo sedan 2015.

Som en komplett bilverkstad erbjuder vi snabb och pålitlig service till oslagbara priser. Kom och se vad vi kan göra för dig idag.

Tel: 044 9104604
Linnanherrankuja 7, 00950 Helsingfors, Finland

Gratis besiktning
på Finn Auto Service

Lämna inte din bilbesiktning till sista minuten! Finn Auto Service erbjuder en kostnadsfri besiktning som hjälper till att säkerställa att din bil uppfyller alla myndigheters krav. Våra professionella mekaniker kommer att kontrollera de kritiska delarna av din bil och se till att den är MOT-klar - utan överraskningar. Den här tjänsten är utformad för att spara tid och pengar, vilket ger dig sinnesfrid att veta att din bil är säker och redo för inspektion. Kontakta oss idag och boka tid för en kostnadsfri besiktning!

Car Mechanic with Tablet
Car Repair

Bilreparationer av hög kvalitet
på Finn Auto Service

När din bil behöver repareras, lita på experterna på Finn Auto Service. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för alla bilmärken och modeller. Oavsett om det är en mindre repa eller en större motoröversyn, kommer våra erfarna mekaniker att se till att din bil återställs till toppform. Vårt pris på 200 euro per timme speglar vårt engagemang för kvalitet och service. Låt inte din bils reparationsbehov vänta – kontakta oss idag och se till att din bil är i bästa möjliga händer.

Byte av däck

Låt inte slitna däck äventyra din säkerhet på vägen! På Finn Auto Service erbjuder vi snabb och pålitlig renkai utbytestjänst för prisetbara 20 euro. Genom att använda kvalitetsdäck och modern teknik säkerställer vi att din bil är redo att möta alla vägförhållanden. Kom och besök oss eller kontakta oss för att boka tid - vi ser till att din resa fortsätter säkert och smidigt.

New Tires
Ota meihin yhteyttä

Kiitos lähetyksestä!

bottom of page