top of page
Image by Jordan Graff

Allt om Finn Auto Service

Vilka vi är

Finn Auto Service är en bilverkstad i Helsingfors som erbjuder professionell service för alla bilmärken och modeller. Vårt företag grundades 2015 och sedan dess har vi åtagit oss att tillhandahålla högkvalitativa bilunderhålls- och reparationstjänster. Våra erfarna mekaniker använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bil återlämnas till dig i bästa möjliga skick.

Varför välja oss??

Genom att välja Finn Auto Service får du inte bara expertservice, utan även transparent prissättning och personlig service. Vi förstår att din bil är en viktig del av din vardag, varför vi alltid strävar efter att underhåll och reparationer utförs snabbt och effektivt. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri besiktning för att säkerställa att din bil alltid är vägklar. Vi har ett starkt engagemang för kundnöjdhet och strävar efter att överträffa dina förväntningar varje gång du använder våra tjänster.

IMG_3004.JPG

Vårt engagemang för miljön och samhället

På Finn Auto Service tror vi på ansvarsfullt företagande. Detta innebär att vi engagerar oss för miljövänliga metoder i vår bilverkstad och att vi aktivt deltar i vårt samhälles välbefinnande. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan från vår verksamhet och stödjer lokala initiativ som främjar hållbar utveckling. Genom att välja oss stödjer du ett företag som inte bara bryr sig om dina bilar, utan också om planeten och vårt samhälle.

bottom of page