top of page

KATSASTUSTARKASTUS FINN AUTO SERVICESSÄ

Image by Nate Johnston

Katsastus on olennainen osa jokaisen ajoneuvon elinkaarta Suomessa, varmistaen tieliikenteen turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Finn Auto Service, sijaintinaan Linnanherrankuja 7, 00950 Helsinki, tarjoaa kattavan katsastustarkastuspalvelun, jonka tavoitteena on varmistaa, että asiakkaidemme autot täyttävät kaikki vaaditut turvallisuus- ja ympäristöstandardit.


Miksi Katsastustarkastus on Tärkeä?

Katsastustarkastuksen tarkoitus on tunnistaa ja korjata mahdolliset viat ja puutteet, jotka voivat vaarantaa liikenneturvallisuutta tai lisätä ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Tämä prosessi ei ainoastaan auta pitämään teitä ja muita tienkäyttäjiä turvassa, vaan myös pidentää ajoneuvonne käyttöikää ja säilyttää sen arvon.


Mitä Katsastustarkastukseen Sisältyy?

Finn Auto Servicen tarjoama katsastustarkastus kattaa useita tärkeitä tarkistuksia, jotka sisältävät:

Ajoneuvon rakenteen ja alustan tarkastuksen
Moottorin ja voimansiirron kunnon arvioinnin
Jarrujärjestelmän toimivuuden testauksen
Valojen, ohjauslaitteiden ja muiden turvalaitteiden tarkastuksen
Päästömittaukset, jotka varmistavat, että ajoneuvo täyttää voimassa olevat ympäristövaatimukset


Miksi Valita Finn Auto Service?

Valitsemalla Finn Auto Servicen katsastustarkastukseen, saat asiantuntevaa palvelua, joka perustuu vuosien kokemukseen ja tekniseen asiantuntemukseen. Meidän ilmaisen katsastustarkastuksen avulla saat rauhan mielen tietäessäsi, että autosi on valmis katsastukseen ja mahdolliset ongelmat on tunnistettu ja korjattu ennen varsinaista katsastusta. Tämä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa pitkällä tähtäimellä.

Lisäksi, me Finn Auto Servicessä ymmärrämme, että jokainen auto ja sen omistaja ovat yksilöllisiä. Tarjoamme siksi personoitua palvelua, joka ottaa huomioon juuri sinun ja autosi tarpeet. Käytämme ainoastaan parhaita työkaluja ja varaosia varmistaaksemme, että palvelumme laatu on aina huippuluokkaa.

bottom of page