top of page
Image by Jordan Graff

Kaikki Tietoa Finn Auto Servicestä

Keitä Olemme

Finn Auto Service on Helsinkiin sijoittuva autokorjaamo, joka tarjoaa ammattimaista palvelua kaikenmerkkisille ja -mallisille autoille. Yrityksemme perustettiin 2015, ja siitä lähtien olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita autohuolto- ja korjauspalveluita. Kokeneet mekaanikkomme käyttävät uusinta teknologiaa varmistaakseen, että autosi palautetaan sinulle parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Miksi Valita Meidät?

Valitsemalla Finn Auto Servicen, saat paitsi asiantuntevaa palvelua, myös läpinäkyvää hinnoittelua ja henkilökohtaista palvelua. Ymmärrämme, että auto on tärkeä osa päivittäistä elämääsi, ja siksi pyrimme aina varmistamaan, että huollot ja korjaukset suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi tarjoamme ilmaisen katsastustarkastuksen, joka auttaa varmistamaan, että autosi on aina valmis liikenteeseen. Meillä on vahva sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen, ja pyrimme ylittämään odotuksesi joka kerta, kun käytät palvelujamme.

IMG_3004.JPG

Sitoutumisemme Ympäristöön ja Yhteisöön

Me Finn Auto Servicessä uskomme vastuulliseen liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa sitoutumista ympäristöystävällisiin käytäntöihin autokorjaamossamme ja aktiivista osallistumista yhteisömme hyvinvointiin. Pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia ja tukemaan paikallisia aloitteita, jotka edistävät kestävää kehitystä. Valitsemalla meidät, tuet yritystä, joka välittää paitsi autoistasi, myös planeetasta ja yhteisöstämme.

bottom of page